Logó
Képzések
Regisztráció
Regisztrálj a Facebookoddal! Regisztrálj a Google fiókoddal! vagy az e-mail címeddel

Taníts online!

A mai fiatal generációk jóval nyitottabbak az online tartalmakra, a világ kommunikációs csatornái az elmúlt évtizedekben teljesen átalakultak, míg oktatási rendszerünk lényegében változatlan maradt. Ehhez a megváltozott és felgyorsult információáramláshoz újfajta oktatási-tanulási szemlélet, és ezáltal újfajta tanári kompetenciák váltak szükségessé. A Webunival az volt a célunk, hogy ehhez a modern oktatási formához megteremtsük azt a technikai hátteret, amellyel nem csak lehetőséget biztosítunk az oktatóknak, hogy alkalmazkodni tudjanak a mai digitalizált elvárásokhoz, de még egy új bevételi forrásra is szert tegyenek! Na, de mindezt hogyan?

 • Szabadság - Akkor oktass, amikor jól esik! A legtöbb esetben két tényező szokott akadályt jelenteni: az idő és a helyszín. Míg egy személyes konzultációnál az idő rugalmasabban kezelhető, inkább csak térbeli akadályai vannak a megvalósulásnak, addig egy fix időpontos előadásnak nem csak térbeli, de időbeli nehézségei is akadnak. Szabadulj meg ezektől a kompromisszumoktól és oszd be inkább Te magadnak, hogy hol, mikor és éppen akkor mennyi időt szeretnél szánni a kurzusaid összeállítására, vagyis az „oktatásra”.
 • Hatástöbbszörözés - - Úgy oktass, mintha ez lenne az utolsóalkalmad! Pontosan a térbeli- és időbeli akadályok megszűnésének köszönhetően, szinte korlátlan számú hallgatót érhetsz el egyetlen jól összeállított kurzussal. A Webuni rendszernek köszönhetően Neked elég csupán egyetlen egyszer elkészíteni egy adott kurzust, és onnantól kezdve semmilyen erőforrástnem igényel tőled annak a tudásnak a továbbadása.
 • Sokszínűség - Rengeteg kategória, rengeteg lehetőség A Webuni legnagyobb előnye, hogy nem szab gátat abban, hogy milyen témában szeretnéd tudásodat átadni. Sőt, ha úgy gondolod, akkor akár kettő vagy több, egymástól teljesen indifferens kategóriában is indíthatsz kurzusokat. Természetesen bárki elérheti bármelyik kategória kurzusait, így rendkívül gyors felfutásra van lehetőséged, hiszen kurzusaidat nem csak a saját hallgatóid látják, hanem azok is találkoznak velük, akik teljesen más kurzusokat látogatnak.
 • Saját platform - Modern, átlátható, egyszerű Egyedileg, csak erre a célra fejlesztett platformunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a használata, és még a számítógéphez kevésbé értő felhasználók is könnyedén kiigazodjanak rajta és rutinszerűen tudják használni.
 • Multimédiás eszközök - Videó, hang, prezentáció, szöveg, stb. Platformunk lehetőséget biztosít, hogy a jelenleg elérhető legtöbb multimédiás eszközt kihasználva, a legkreatívabb módon tudd átadni tudásodat.
 • Saját brand - Vállalkozás a vállalkozásban Tekints az egészre úgy, mint egy saját vállalkozásra, ahol a neved lehet maga a márka. Az csupán a különbség, hogy a hátteret a Webuni adja hozzá, Neked csak élned kell a lehetőséggel! A siker csak rajtad múlik!
 • Teljeskörű támogatás - A Te sikered a Mi közös sikerünk! Ne ijedj meg, ha még soha nem oktattál, vagy ilyen formában nem adtad még át a tudásodat! Számunkra is fontos kurzusaid sikere, ezért mindent megteszünk, hogy támogassunk. A Webuni Akadémia és a Webuni Stúdió rendelkezésedre áll a kezdeti tervezéstől, a kivitelezésen át, egészen a publikálásig!
 • Marketing eszközök - Promózd magad! A rendszer számos olyan lehetőséget kínál a kezedbe, amivel feldobhatod kurzusaid látogatottságát. Ezekről bővebben itt olvashatsz:
 • Ingyenes - Nincs szükséged kezdeti tőkére A Webuni rendszerébe történő regisztráció és a kurzusok publikálása teljesen díjmentes mindenki számára, legyen szó hallgatóról, vagy oktatóról.
  Anyagi befektetés nélkül létrehozhatod és elérhetővé teheted kurzusaidat. Neked, mint oktatónak, csupán a kurzusod elkészítéséhez szükséges tudományos hátteret kell tudnod biztosítani.
 • Közösségi tér - Interaktív kapcsolat a hallgatókkal Az online oktatás nem azt jelenti, hogy megszakad az interakció az oktató és a hallgató között. Célunk egy olyan közösségi tér kialakítása, ahol a hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy kommunikáljanak és megosszák tapasztalataikat egymással vagy akár kérdéseket tegyenek fel az adott kurzus oktatójának.
 • Rendkívüli bevételek - Szinte korlátlan jövedelemszerzési lehetőségek! Üzletpolitikánk végtelenül egyszerű: Ha Neked jó, akkor Nekünk is jó! Amennyiben a kurzusodat megvásárolja egy felhasználó, úgy az adott kurzusból befolyó összeg 70%-a Téged illet meg, a fennmaradó összegből pedig gondoskodunk róla, hogy a rendszer zavartalanul működjön és folyamatosan fejlődni tudjon.
 • Transzparencia - Átlátható elszámolás Saját, személyre szabható oktatói profilodon belül folyamatosan nyomon követheted kurzusaid statisztikáját és az ezzel járó pénzügyi eredményeidet. A kifizetés havonta,egyösszegben, utalással történik.
Ha úgy érzed, hogy készen állsz, akkor kezdd meg Webuni oktatói karriered!
Kurzus létrehozása!